IKLAN

Says.my buat majlis harijadi, tapi anda yang akan dapat hadiah! tak percaya klik sini [Birthday]

Siapa nak melancong selama 2 minggu ke seluruh dunia secara PERCUMA? Klik sini [Microsoft contest]


Tuesday, April 5, 2011

Simbol apakah ini


Assalammualaikum n salam sejahtera. Anak2 demam belum sihat sepenuhnya. tadi pagi nak hantar Arif ke pengasuh die, Arif tak mo masuk nak balik rumah katanya. Nak cite pasal simbol yang semakin diperkatakan. Atau saya je ke perasan. Kat tv pun dah ade iklan simbol ni. blog2 len pun sama cite pasal ni. cam blog Beautiful nara , blog kak jemah pun ade ( viruspadu.com) n blog yang digoggle pun ade gak cite pasal ni lambang misteri . Sayapun perasan kat iklan tv, may be ade cite terbaru kot. Nak war2 kat tv, die wat kat lua dulu. Waallahualam ler...Banyak skali cite simbol ni kat Youtube. Ade sapa2 tau maklumat ni tak? Ini pun ade gak darkbatman.com. Ini jawapan bagi lambang tersebut, katanya la kan, adi84.wordpress.com.


1 comment:

adi84 said...

Patutlah ada incoming link..hehehe.

Nak kata jawapan tu tepat pun tidak. Just sekadar berpandukan result dari WHOIS. Tgk result, web berdaftar under Celcom. Sbb tu rasa celcom nyer gimik | Marketing strategi ;)