IKLAN

Says.my buat majlis harijadi, tapi anda yang akan dapat hadiah! tak percaya klik sini [Birthday]

Siapa nak melancong selama 2 minggu ke seluruh dunia secara PERCUMA? Klik sini [Microsoft contest]


Friday, July 27, 2012

Cerita Sedih Segera


Salam, memang drastik n mantik dan segala tiklah. Baru je bukak sepet shop nak beli telekung anak, pas tu nampak peraduan ni. Memang drastik sungguh hari ni peraduan tu tamat, tetapi tidak dimaklummkan jam brapanye, hentam je la. Terus je masuk walaupun memang ade link sepet shop tapi kena ikut banner yang diberikan. memang terdesak nak beg coz beg baru je rosak zipnye. Nak uplode gambar dah tak sempat. Nanti balik rumah baru nak load gambar bagaimana sedihnye keaadannya. termasuk satu lagi beg kena gigit tikus akibat tersimpan makanan di dalam beg dan beg tersorok ditempat ceruk yang menyebabkan kesedihan berganda. Ni pun baru lepas tukar purse yang zipnya rosak juga....Kesedihan berlipat gandalah ceritanya. Semoga saya berjaya walaupun hanya mendapat saguhati beg tersebut (ertikata lain mau juga nak menang yang best), hehehehe. Tak sempat tengok blog orang yang masuk peraduan ni pun. Papepun semoga berjaya....



1 comment:

Hitam Keris Emas said...

good luck.

:)

singgah sini dan follow

http://dengarisaya.blogspot.com